i need your help

• Hey, I’ve been stressing about moving some of my heavier things—got a safe, big furniture, weird shapes—and I’m not sure who to trust for that kind of heavy-duty move.

• This post is deleted!

• Živjo vsem! En kolega mi je omenil zanimivo spletno igralnico, kjer naj bi bilo ogromno različnih slotov in nekaj kul namiznih iger. Nisem si mislil, da bo res tako zabavno, a sem hitro ujel ritem. Uporabniški vmesnik je čist in logičen, kar mi je všeč, ker ne izgubljam časa z iskanjem. Vplačila iz Slovenije delujejo brez težav, kar je redkost. Sredi iskanja novih igralnih strani sem naletel na vegas hero in zdaj mi je postalo kar stalno mesto za sproščanje po dolgem dnevu.

• V Písku jsem měl dlouhou pauzu mezi schůzkami, tak jsem zapnul mobil a koukal po něčem, co zabere jen pár minut. V jedné skupině někdo doporučoval jednoduchý automat, prý ideální na krátké hraní. Uprostřed listování jsem klikl na https://spin-granny.co.cz a vyzkoušel ho. A světe div se, z malého vkladu se vyklubala pěkná výhra. Takové malé povzbuzení před zbytkem dne.

ACTIVE URSTYLERS

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.