Які матеріали використовує LU, і чому натуральні тканини – це перевага?

• Я от просто не витримала й хочу поділитись. Минулого літа купила собі сукню зі штучної тканини, бо виглядала супер, і ціна була низька. Ну і що ви думаєте? Поїхала в ній на море — у спеку в ній просто нестерпно. Парило так, ніби поліетилен на себе натягнула. А після двох прань вона почала втрачати форму, та ще й трохи скаталася. Зараз намагаюсь бути уважнішою до складу одягу. Бачила бренд LU, там багато базових речей, які наче зі зручних тканин. Хто щось купував у них? Чи дійсно відчувається різниця, коли носиш натуральні тканини?

• @emma223 Маю сказати, що після схожого фейлу з синтетичним кардиганом, я майже повністю перейшла на речі з бавовни, льону та віскози. Натуральні тканини реально краще “дихають”, менше подразнюють шкіру й довше зберігають вигляд після прання. Саме тому обираю одяг від LU https://luforu.com/ — у них на кожній сторінці товару чітко написано склад, і переважають саме натуральні волокна. Брала собі у них світло-бежеву футболку й штани з віскозою — дуже комфортно. Хочеш глянути, ось — я тут орієнтуюсь, коли шукаю щось нове. Особливо радує, що речі можна легко поєднувати між собою, тому навіть базова капсула виглядає цікаво.

• Побачив цю тему випадково, і згадав, як у дитинстві мама завжди перевіряла бірки на речах перед покупкою — якщо було написано “100% cotton” — брала одразу. Тоді я цього не розумів, а зараз — цілком. Хоч сам ще не купував нічого в LU, але цікаво спостерігати, як багато людей переходять на більш свідомий вибір у гардеробі. Може, це й є той тренд, що має лишитися надовго.

ACTIVE URSTYLERS

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.