Kako izplačati dobitke iz no deposit?

• Zanima me sam postopek po dobitku. Kako najlažje in brez težav izplačati dobitke iz no deposit bonusa na svoj bančni račun?

89 3 0 Share

Comments (2)

• Za izplačilo dobitkov, pridobljenih iz bonusov brez pologa, mora igralec običajno v celoti izpolniti stavne zahteve (obrniti bonus določeno število krat) in pogosto opraviti vsaj en minimalni depozit za potrditev plačilne metode ter uspešno zaključiti KYC verifikacijo.

• Velikokrat slišim, da se ljudje na forumih pritožujejo nad izplačili teh bonusov, ampak če natančno veš, kaj delaš in prebereš pravila, je zadeva zelo preprosta in izjemno nagrajujoča! Zame so bonusi brez nakazila odlična priložnost za grajenje bankrolla z ničle. Nedavno sem uspešno obrnil en takšen bonus, naredil zahtevan minimalni depozit s svojo kripto denarnico samo zato, da so mi verificirali račun, in takoj zatem kliknil izplačilo za celoten profit. Ko je celoten dobitek iz tistega prvotno brezplačnega bonusa že naslednji dan pristal pri meni, sem bil noro evforičen in ponosen na svojo strategijo!

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.