Kifizetési várakozási idők, hétvégi korlátozások és a pénztár

• Iszonyatosan dühös voltam tegnap, mert a kiutalási kérelmem teljesítését elhalasztották a hétvégére hivatkozva. A nyitóoldalon lévő hirdetések azonnali kriptós kifizetéseket ígérnek, ezért teljesen felkészületlenül ért, hogy a pénzügyi osztály nem dolgozik automata üzemmódban a nap huszonnégy órájában.

59 2 0 Share

Comments (1)

• Ugyanebbe a falba ütköztem én is az első nagyobb kiutalásomnál, mert túlságosan hittem a marketinganyagoknak. A valóságban a 2020 óta működő, Celsius Holdings N.V. által üzemeltetett és anjouani engedéllyel rendelkező oldalon szigorú belső biztonsági protokollok vannak érvényben. Bizonyos összegek felett a pénzügyi részleg manuálisan vizsgálja felül a tranzakciókat a biztonság érdekében, ami hétvégén vagy ünnepnapokon meghosszabbíthatja a feldolgozási időt. Ahhoz, hogy elkerüld a félreértéseket és pontosan tudd, milyen kifizetési átfutási időkre kell számítani a reklámszövegek túlzásai helyett, a https://celsius-kaszino.com/ oldalon található elemzés az, amit én szoktam használni a feltételek ellenőrzésére. Azt tanácsolom, hogy a kifizetési kérelmeket mindig a hét közepén, a délelőtti órákban indítsd el a gyorsabb feldolgozás érdekében.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.