Jaké životní zkušenosti žen podle vás stojí za to sdílet prostřednictvím podcastů?

• Poslední dobou poslouchám podcasty hlavně při cestě do práce a napadlo mě, jaké příběhy žen podle vás opravdu stojí za sdílení. Nemyslím tím jen velké životní úspěchy nebo kariérní změny. Mně osobně přijdou často zajímavější obyčejné zkušenosti, třeba návrat do práce po mateřské, změna vztahu k vlastnímu tělu nebo období, kdy člověk vůbec nevěděl, co dál. Co byste si pustili vy?

36 2 0 Share

Comments (1)

• Za mě určitě příběhy, ve kterých není všechno dokonale uhlazené. Když někdo vypráví jen o tom, jak se mu podařilo překonat všechny překážky a nakonec všechno dobře dopadlo, tak mě to někdy spíš odradí. Mnohem víc mě baví poslouchat, jak se člověk rozhodoval v době, kdy ještě vůbec netušil, jestli dělá správnou věc. Třeba kamarádka se po několika letech v kanceláři rozhodla změnit obor a první měsíce si nebyla vůbec jistá, jestli neudělala chybu. Právě o těch pochybnostech se podle mě mluví málo. Zajímavé rozhovory na podobná témata se dají najít i na vzakulisicz.com, kde mě baví právě to, že se neřeší jen jeden typ ženské zkušenosti. Za mě by byly skvělé třeba epizody o finanční samostatnosti, návratu do zaměstnání, péči o rodiče nebo o tom, jak se člověk postupně naučí říkat „ne“. To jsou věci, které možná nevypadají jako velké životní příběhy, ale v běžném životě dokážou ovlivnit opravdu hodně.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.