Jaké recepty by podle vás neměly chybět v žádné online kuchařce?
-
Já bych řekl, že v online kuchařce by měly být hlavně recepty, ke kterým se člověk může vrátit i ve chvíli, kdy vůbec neví, co vařit. Nemusí jít o žádné složité speciality, spíš o normální obědy, rychlé večeře, polévky, něco sladkého a pár jídel z jednoho hrnce. Taky mě baví, když je u receptu jasně napsané, kolik času příprava opravdu zabere. Co máte vy jako základ, který by tam podle vás určitě neměl chybět?
Comments (1) -
Souhlasím hlavně s těmi obyčejnými recepty. Když přijdu večer z práce, většinou nehledám nic, na co potřebuji patnáct různých ingrediencí a dvě hodiny času. Hodí se mi třeba těstoviny, kuře, zapečené brambory nebo nějaká jednoduchá zeleninová směs. Zároveň ale nechci, aby online kuchařka byla jen seznam rychlých jídel. Mám ráda i klasické recepty, které člověk zná z domova, protože u nich často hledám jen správný poměr surovin nebo si potřebuji připomenout postup. Když si chci projít více nápadů najednou, občas se podívám na https://receptarnacz.com/, protože je jednodušší procházet recepty podle toho, na co mám zrovna chuť, než dlouho přemýšlet, co vlastně uvařit. Za mě by tedy měla dobrá online kuchařka kombinovat rychlá jídla, českou klasiku, sladké recepty i něco pro chvíle, kdy má člověk chuť trochu experimentovat.