Jak oceniacie zakłady na żywo w porównaniu z zakładami przedmeczowymi? Która opcja daje więcej emocji?

• Od jakiegoś czasu częściej próbuję zakładów na żywo i mam mieszane odczucia. Z jednej strony emocje są dużo większe, bo wszystko zmienia się dosłownie z minuty na minutę i trzeba szybko podejmować decyzje. Z drugiej mam wrażenie, że łatwiej wtedy popełnić błąd, szczególnie kiedy ogląda się mecz i człowiek daje się ponieść chwili. Przedmeczowe wydają mi się spokojniejsze, można wcześniej sprawdzić statystyki i na spokojnie coś przemyśleć. Jak to wygląda u Was? Co wybieracie częściej i dlaczego?

28 2 0 Share

Comments (1)

• Mam podobne doświadczenia. Kiedyś praktycznie grałem tylko przed rozpoczęciem spotkań, bo lubię przejrzeć formę drużyn, składy, historię bezpośrednich meczów i dopiero wtedy coś wybrać. Później zacząłem próbować zakładów na żywo i zauważyłem, że jeśli naprawdę ogląda się mecz, można wychwycić rzeczy, których same liczby wcześniej nie pokazują. Na przykład drużyna przegrywa, ale wyraźnie przejmuje inicjatywę i stwarza coraz więcej okazji. Oczywiście trzeba uważać, żeby nie obstawiać pod wpływem emocji, bo kilka razy właśnie przez pośpiech podjąłem kiepskie decyzje. Czasami sprawdzam też informacje o dostępnych rynkach czy promocjach na stronach takich jak https://parimatchpl.pl/, ale sam wybór zakładu zawsze staram się opierać na tym, co faktycznie dzieje się na boisku. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest połączenie obu podejść – część typów przygotowuję przed meczem, a na żywo reaguję tylko wtedy, kiedy naprawdę widzę ku temu powód.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.