Які книги цього року ви плануєте додати до своєї полиці і чому саме їх?
-
Останнім часом, перебираючи полиці вдома під час прибирання, я зрозумів, як мало нових книг там з'явилося. Які книги цього року ви плануєте додати до своєї полиці і чому саме їх? Минулого літа я перечитав пару старих томів і відчув, що хочеться чогось свіжого, щоб заповнити вечори після роботи. Цікаво почути ваші рекомендації, бо сам ніяк не можу визначитися з пріоритетами.
Хтось уже пробував щось новеньке з сучасної прози?
Мені здається, що в цьому році багато хто шукає саме такі історії, які допомагають відволіктися.
Вони відповіли на мої питання досить щиро, і я подумав про те, як приємно ділитися такими дрібницями в мережі.Comments (2) -
Цікаво, що ти підняв цю тему, бо я теж недавно думав про оновлення своєї колекції. Для себе взяв кілька новинок у жанрі фентезі, бо вони дають той самий ефект втечі в інший світ, як у дитинстві з улюбленими томиками. там часто знаходжу те, що шукаю, особливо коли хочеться урізноманітнити читання без зайвих витрат. https://dumka.top/ Загалом, книги цього року вражають розмаїттям, і я радий, що є можливість легко їх купити. Але найбільше радує, коли історія змушує задуматися над власним життям. Сподіваюся, у вас теж є такі плани на полицю.
-
Звичайно, час від часу переглядаю форуми і бачу, що багато хто згадує про новинки в літературі. Тренд на глибокі емоційні сюжети помітний вже кілька сезонів, особливо коли люди діляться враженнями від прочитаного. Раніше я сам любив брати щось легке на вихідні, а тепер частіше звертаю увагу на те, як автори передають нюанси повсякденності. Це додає певної атмосфери в обговореннях, ніби всі разом переживаємо один і той самий ритм читання.