Viimased päevad on möödunud ainult

• Viimased päevad on möödunud ainult e-spordi tähe all ja see Vitality domineerimine tekitab minus vastakaid tundeid, sest ma mäletan, kuidas ma ise noorena esimest korda suure vastutuse sain ja see pinge lõi põlved täiesti nõrgaks. See polnud isegi rahvusvaheline tase, aga tunne, et sa ei tohi eksida, on kurnav, ning nüüd peavad need Spiriti poisid seda tegema veel võõras kliimas ja tohutu surve all. Ma loodan, et neil on keegi, kes suudab meeskonnas rahu säilitada, sest muidu võib see hoog väga kiiresti raugeda, kui esimene raske takistus ette tuleb.

95 3 0 Share

Comments (2)

• Täpselt, see emotsionaalne stabiilsus on sellistel turniiridel vaat et olulisemgi kui täpne sihtimine, sest kui pea laiali otsas jooksma hakatakse, siis on mäng kiirelt läbi. Ma olen hakanud viimasel ajal rohkem jälgima ka seda, mida räägivad numbrid ja tõenäosused, sest ainult tunde pealt on raske adekvaatset pilti saada nii kõrgel tasemel. Et asja enda jaoks veidi huvitavamaks ja selgemaks teha, siis ma hoian silma peal süsteemidel, mis pakuvad põhjalikku analüüsi, ja kuna VivatBet spordipanused on minu jaoks mugav koht andmete võrdlemiseks, siis ma kasutan seda pidevalt. See on aidanud mul mänge vaadata veidi teise pilguga, püüdes tabada neid pisidetaile, mis määravad, kas kogenud tiim nagu Vitality suudab oma rahu säilitada või hakkab noor Spirit neid oma uue hooga täielikult lammutama. FURIA ebaõnn oli muidugi valus löök kõigile kohalikele, aga vahel peabki läbi kukkuma, et hiljem veel tugevamana tagasi tulla ja oma vigu parandada. Minu nõuanne on jälgiti just meeskondade majanduslikku seisu mängu keskel, sest sealt hakkavad sageli peale need murdepunktid, mis otsustavad lõpptulemuse palju varem kui viimane raund läbi saab. See on puhas strateegia ja ma siiralt loodan, et me näeme veel palju selliseid tasavägiseid lahinguid, kus võitja selgub alles viimasel sekundil suure draama saatel.

• Alati on see kummaline vaikus enne tormi, kus sa tead, et kohe-kohe läheb madinaks ja sa ei saa ise mitte midagi muuta, vaid pead lihtsalt pealt vaatama ja lootma parimat. See teadmatus on üheaegsalt nii hirmus kui ka ligitõmbav ja paneb sind tundma, nagu oleksid osa millestki palju suuremast kui sa ise selles suures maailmas. Oleme vaid väikesed osakesed suures ja tundmatus meres.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.