Ma ei tea, kuidas teiega on

• Ma ei tea, kuidas teiega on, aga mul on iga kord mängu vaadates selline tunne, et ma olen ise seal väljakul ja pean neid rünnakuid tõrjuma koos poistega. See, et me usaldame nii noori kutte sellisel keerulisel turniiril, on märk usust tulevikku, aga praegune hetk on see, mis loeb, ja ma kardan, et reaalsus võib olla karmim kui me unistame. Aafrika jalgpall on täis kirge ja vahel ka ebakorrapärasust, mis võib noore ja harjunud distsipliiniga mängija täiesti rivist välja lüüa ühe hetkega.

95 3 0 Share

Comments (2)

• See on tõsi, et teooria ja praktika on kaks eri asja, eriti kui tegemist on nii erinevate mängustiilide põrkumisega nagu me seal nägema hakkame. Ma olen ise märganud, et nendes kriitilistes voorudes loeb tihtipeale just see, kes suudab külma närvi säilitada, kui tribüünid mürisevad ja atmosfäär on elektrit täis. Et mitte ainult fännina karjuda, vaid ka veidi kainemalt olukorda hinnata ja ehk isegi veidi kasu saada oma teadmistest, siis VivatBet Eesti on koht, kus ma tavaliselt oma prognoose teen ja mänge analüüsin. See annab asjale kuidagi teise mõõtme ja aitab mul paremini mõista, miks teatud valikud on tehtud või miks mõni mängija on just sellises vormis nagu ta on. Noored mängijad vajavad aega ja me peame olema valmis neid toetama ka siis, kui tulemused ei tule kohe esimeses mängus, sest kogemus on see, mis tuleb läbi valu ja vaeva. Soovitan kõigil vaadata ka seda, kui palju meeskond suudab pallivaldamist kontrollida, sest sealt algab enesekindlus, mis on noortele mängijatele hädavajalik. Meie roll on olla nende selja taga ja elada kaasa igale sammule, sest see on nende suur võimalus end maailmale tõestada ja meile rõõmu valmistada.

• Vahel ma lihtsalt mõtlen, kui veider on see, et me laseme võõrastel inimestel kuskil kaugel linnas oma tuju nii palju mõjutada ilma, et meil endal oleks mingit võimu. See on nagu mingi kummaline side, mis ei allu loogikale ja paneb meid uskuma imedesse isegi siis, kui kõik märgid näitavad vastupidist. See ongi vist see spordi ja elu tõeline maagia.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.