olümpiahoki emotsioon ja tiimidünaamika

• Viimastel aastatel olen hakanud rohkem hoki suurturniire jälgima, sest seal on kuidagi rohkem emotsiooni kui tavalistes liigades. Eriti olümpial, kus mängijad tulevad eri klubidest kokku ja peavad kiiresti ühtseks tiimiks saama. Mäletan üht turniiri, kus olin täiesti kindel ühe favoriidi võidus, aga lõpuks lagunes nende kaitse täiesti ära. Sellest ajast peale vaatan rohkem mängupilti ja vähem suuri nimesid.

115 3 0 Share

Comments (2)

• See on tegelikult päris hea lähenemine. Ma olen ka tähele pannud, et inimesed lähevad liiga palju kaasa meediakäraga. Kui enne natuke analüüsi teha, siis on pilt hoopis teine. Vahepeal loen selliseid lugusid nagu VivatBet spordipanused, sest seal räägitakse rohkem sellest, miks mingit koondist tugevaks peetakse. See aitab vähemalt aru saada, kust need favoriidistaatused tulevad.

• Vahel piisab täiesti ühest kiirest väravast ja terve mäng muutub närviliseks kaoseks. Sellepärast ma ei suuda kunagi ainult statistikat uskuda. Paberil võib kõik ilus välja näha, aga jää peal hakkavad hoopis teised asjad rolli mängima.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.