Sahibkarlar üçün hüquqi xidmət (Autsorsinq)
-
Dostlar, salam! Kiçik bir MMC açmışam, işlərimiz yavaş-yavaş böyüyür. Amma başım sənəd işlərindən çıxmır – həm tərəfdaşlarla müqavilələr bağlanmalıdır, həm də işçilərin sənədləşməsi qaydasında olmalıdır. Ştatda daimi hüquqşünas saxlamağa hələlik büdcəmiz çatmır, həm də o qədər də böyük iş yükü yoxdur. Eşitmişəm ki, bəzi hüquq firmaları aylıq abunə əsasında xidmət göstərirlər (hüquqi autsorsinq). Aranızda belə xidmətdən istifadə edən var? Hansı şirkət həm qiymət, həm də keyfiyyət baxımından sərfəlidir? İstəmirəm ki, hər kiçik problemdə yeni bir adam axtarım, daimi bir etibarlı tərəfdaş olsa daha yaxşı olar.
-
Yeni işiniz mübarək olsun, uğurlar arzulayıram! Əslində ən doğrusunu edirsiniz, çünki biznesdə hüquqi boşluqlar gələcəkdə böyük cərimələrə və ya itkilərə səbəb ola bilər. Mənim də bir dostumun butiki var, o da əvvəl hər şeyi özü etmək istəyirdi, sonra müqavilədəki bir səhvə görə xeyli zərərə düşdü. İndi isə o, bütün hüquqi işlərini kənardan idarə etdirir. Mənə https://vakil-az.com/ saytını tövsiyə etmişdi, orada biznes üçün xüsusi xidmət paketləri var. Həm müqavilələrin hazırlanması, həm də hüquqi məsləhətlər üçün çox rahatdır. Ştatda vəkil saxlamaqdan daha ucuza başa gəlir, amma arxanızda bütöv bir komanda olur. Saytlarına baxın, orada əlaqə nömrələri var, şərtləri dəqiqləşdirin. İşlərinizdə bol şans!
-
Faydalı məsləhət üçün minnətdaram, bu variant mənim üçün çox uyğundur, mütləq araşdıracağam.