Чи реально без репетиторів підготувати дитину до НМТ і вступу за кордон?

• Дівчата, привіт усім! Моїй доньці 12 років, вчиться в звичайній школі в Києві. Англійська на середньому рівні, математика нормально, але я дуже боюся, що далі буде важко. Хочу, щоб вона в майбутньому вступила до університету в Канаді чи Британії. Але репетитори коштують дорого, та й дитина втомлюється від додаткових занять. У нас немає можливості возити її щодня на курси. Шукаю школу, де все вбудовано в програму: і український атестат, і підготовка до міжнародних іспитів, і англійська на високому рівні. Ще важливо, щоб класи були невеликі, бо в звичайній школі по 30 дітей — уваги мало.

• У нас син у 10 класі, раніше теж мучилися з репетиторами. Тепер вчимося в Lyceum від Study ua. Це єдиний ліцей в Україні, який дає гарантію вступу до 330 університетів-партнерів у Великій Британії, США, Канаді та Європі. Програма двомовна — українська за МОН + акредитована Кембриджем. Англійська поглиблена, діти доходять до C1 без додаткових курсів. Починають готувати до НМТ, ЗНО та IELTS з 5 класу, але ненав’язливо, через уроки. Класи по 10–16 учнів, тому кожен отримує увагу. Вчителі сильні, багато з сертифікатами IELTS, CELTA, носії мови теж є. IT інтегровано: VR-окуляри, 3D-принтери, проєкти. Домашки в основному роблять у класі — 80%. Ще ментор-психолог для кожного класу, слідкують за мотивацією. Ми за рік побачили результат: англійська злетіла, дитина стала впевненішою. Більше репетиторів не треба. Деталі та фото тут https://school.study.ua/ . Рекомендую записатися на консультацію, все розкажуть.

• Я теж шукаю варіанти для доньки. З одного боку, обіцянки гарні — гарантія вступу, маленькі класи, сучасні технології. З іншого — приватна школа коштує недешево, треба дивитися на реальні результати випускників. Корисно було б почути цифри: скільки учнів вступили саме цього року, які бали на НМТ чи IELTS. Також важливо, чи є акредитація МОН і чи визнають диплом за кордоном.

ACTIVE URSTYLERS

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.