Yatırımcıların spor alanına bakışı değişiyor mu

• Geçmişte spor projeleri daha çok sponsorluk temelli destek alırken şimdi doğrudan girişim yatırımı konuşuluyor. Bir yatırım panelinde bu konunun ciddi şekilde tartışıldığını dinledim. Yatırımcıların spor girişimlerine yaklaşımı gerçekten daha profesyonel ve uzun vadeli hale mi geliyor?

83 2 0 Share

Comments (1)

• Geçen hafta izlediğim maçta takımların hücum akışını daha dikkatli inceledim çünkü sadece gol sayısı değil, organizasyonlar da sonucu etkiliyor. Maç öncesi pas organizasyonlarını ve top kaptığı bölgeleri not ettim, özellikle orta sahadaki tempo değişimi ilgimi çekti. Bu veriler üzerinden kendime küçük bir değerlendirme çıkardıktan sonra tarayıcıdan 1xbet güncel yazarak hesabıma girdim ve analizime uygun pazarı seçtim. Maç beklediğim gibi setlere bölünmüş şekilde ilerledi ve pas etkinliği verilerimle uyum sağladı. Bu yaklaşım bana yüzeysel skor tahmini yerine oyun içi dinamiklere odaklanmanın daha faydalı olduğunu gösterdi çünkü tempo ve pozisyonlar skor kadar belirleyici oldu. Böyle çalışmalarla mümkün olduğunca rasyonel seçimler yapmaya çalışıyorum.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.