Міжнародні ліцеї Study.ua — особистий досвід

• Я шукав школу, де не просто дадуть диплом, а реально підготують до вступу за кордон і до життя в міжнародному середовищі. Мене врятувала міжнародна українська школа, бо програма там побудована так, що готують не лише до іспитів, а й до співбесід, мотиваційних листів, вибору університетів та факультетів. Особисто мені дуже допомогла підтримка викладачів і спілкування з однолітками, які теж прагнули навчатися за кордоном. Крім того, школа дає контакти з університетами-партнерами, можна отримати поради безпосередньо від людей, які займаються прийомом студентів. Також там є додаткові тренінги з розвитку навичок, які реально знадобляться під час навчання за кордоном. Мені зручно, що можна поєднувати навчання з іншими активностями, і школа дійсно готує до всіх нюансів вступу і життя у міжнародному середовищі. Тобто для тих, хто хоче серйозно готуватися і не витрачати час на експерименти, ця школа реально допомагає розпочати кар’єру глобально і без стресів.

274 2 0 Share

Comments (1)

• Часто замислюєшся, наскільки все в житті залежить від випадковості. Ти плануєш, готуєшся, вкладаєш сили, а потім виявляється, що все може піти трохи інакше — хтось затримав документи, хтось відправив листа не в той термін. І саме ця невизначеність одночасно викликає хвилювання і цікавість, бо ти не знаєш, чим закінчиться маленька пригода в твоєму житті.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.