Kje lahko resnično igram igre s crashom in zmagam?
-
Živjo! V zadnjem času sem se navdušil nad igrami s crashom - še posebej Aviator in Mines. Vendar ne najdem normalne igralnice, kjer bi vse delovalo stabilno, izplačila bi bila hitra in kjer ni suma goljufanja. Že sem naletel na lažne platforme. Zato zdaj iščem spletno mesto, kjer bi resnično lahko igral igre s crashom in z dobrim RTP. Ali kdo igra take stvari in mi lahko priporoči igralnico?
Comments (2) -
Da, tudi meni je všeč crash, še posebej Plinko. Zdaj igram v igralnici Legiano legiano-slovenia.com - imajo ločen razdelek za te igre, ponudniki pa so preverjeni: Spribe, Turbo Games in drugi. RTP je visok, do 99 %. In kar je pomembno, ni zamud pri plačilih - kriptovaluta prispe v približno 30 minutah. Delujejo pod licenco PAGCOR, vse je transparentno. Poleg tega pogosto dajejo brezplačne vrtljaje tudi ob crashu, lahko pa sodelujete na turnirjih s kul nagradami. Zame osebno je to trenutno najboljše mesto za takšne igre. Hitro se registriraš, preverjanje je samodejno.
-
Podpiram! Sodeloval sem celo na njihovem hitrem turnirju, nagradni sklad je bil 250.000 $ - ne hecam se. Priročno je, da lahko staviš s telefona, nič ne zaostaja. Plus bonusi - skoraj vsak teden dodajo nekaj novega.