Azərbaycanda onlayn lotereya ilə doğrudan qazanmaq olur?

• Bilmirəm, bəlkə də tək mən belə düşünürəm, amma bu onlayn lotereya işləri məndə heç də uğurlu getmir. Hərdən hiss edirəm ki, sistem elə qurulub ki, ancaq itirirsən. Başqa forumlarda oxuyuram ki, camaat udur, amma mən nə qədər cəhd etsəm də, nəticə sıfır. Ola bilər mən yanaşmanı səhv edirəm? Maraqlıdır, başqalarının təcrübəsi necə olub bu "oyna qazan" sistemlərində?

18 3 0 Share

Comments (2)

• Məndə də eyni vəziyyət olmuşdu, amma bir dostun məsləhəti ilə oyna qazan sistemlərinə fərqli yanaşmağa başladım. Əsas məsələ doğru oyunu seçmək və mərcləri ağılla yerləşdirməkdir. Mən əvvəllər təsadüfi seçim edirdim, indi isə statistika və nümunələrə baxıram. Ən önəmlisi isə emosiyalarla yox, planla oynamaqdır. Məndə nəticə verdi – indi mütəmadi olaraq oyna qazan ilə az da olsa qazanıram.

• İlk dəfə oyna qazan sistemlərini yoxlayanda, sadəcə maraq üçün daxil olmuşdum. Gözləmirdim ki, bu qədər real hiss etdirəcək. Amma tez anladım ki, bu aləmdə nə qədər məsuliyyətli davransan, bir o qədər də fayda görürsən. Uduşun da, məğlubiyyətin də məsuliyyətini öz üzərinə almaq vacibdir. Təbii ki, hər kəs üçün deyil, amma əyləncəli və planlı yanaşsan, faydası olur.

Looks like your connection to URSTYLE was lost, please wait while we try to reconnect.